Nieuws

 

 

 

Biljartvrienden,

 

Naar aanleiding van de maatregelen genomen door onze minister-president de Hr. Rutten met betrekking tot het horecabeleid en de lichamelijke risico’s die de biljarters konden oplopen, zien wij als Bestuur nog maar één oplossing.

Onze competitie, jaargang 2019-2020, wordt nietig verklaard.

 

Er is geen enkele andere oplossing meer mogelijk. Gelukkig blijkt uit de reacties  van de binnengekomen mails dat bijna iedereen dezelfde mening was toegedaan. Dit houdt tevens in dat er geen eindstanden en kampioenen zijn in elke klasse.

Wij zullen weer een nieuwe ledenvergadering uitroepen zo gauw dit wordt toegelaten (zoals het er nu voorstaat ergens in juli of augustus), om de nieuwe competitie (2020-2021) te kunnen organiseren.

 

Voor de Heren Wedstrijdleiders kunnen we in elk geval al zeggen dat voor de leden het gemiddelde wordt aangehouden wat in januari 2020 bij aanvang van de 2e helft gebruikt werd. Deze kunnen op de MBC-site worden ingezien. Men kan dus al beginnen met het invullen van hun eigen formats. (Het Ledenbestand/Teams Opstelling.... vereniging afkorting.xls) of bijwerken.

 

Wij vinden het jammer dat onze competitie op zo’n manier moet eindigen, maar hopen dat wij de volgende jaargang iedereen (in goede gezondheid) weer terug zullen zien om er weer iets leuks van te maken.

Iedereen wordt in ieder geval een prettig vakantie toegewenst (voor zo ver mogelijk) en we hopen jullie dan weer te zien  bij de komende vergadering.

 

Het Bestuur.

 

 

Beste biljartvrienden,

 

Beste Sportvrienden,

 

De competitie is plat gelegd door het coronavirus zoals overal...

 

 

Opgelet.... na de competitie is er een libre en denkelijk een overband competitie.

Deze zal worden ingericht door De Passerel.

Dit zal zijn om de twee weken spelen en wie er mee wil doen zal zich moeten melden.

 

Ik heb dit zelf al eens voorgesteld en geen reacties erop gekregen, echter De Passerel doet al jaren een onderlinge en daar kan iedereen aan meedoen.

 

Smartfone Foto doormailen naar de wedstrijdleider is ook sneller, maar dan wel een goede... Dan kan deze sneller reageren.

Met die Smartfone foto kan hij al werken en hoeft hij niet naar het lokaal of zitten te wachten dat hij de formulieren heeft.

Een scan naar de MBC voor zaterdagmiddag 12:00. plus de bestanden die de wedstrijdleider moet invullen, dus kopmannen werk even mee en maak het jullie wedstrijdleider wat makkelijker..

 

Wij, het MBC bestuur, mailen wel de wedstrijdformulieren naar elkaar en dat werkt HEEL GOED.

Dus bespaar die rit en mail.

 

Een goede leesbare foto waar alles opstaat mag ook, maar dan wel een goede.

wedstrijd@mbcbiljart.nl

Wel even alle wedstrijdenformulieren voor het einde van de maand in de bus bij de Sjeigel.

#########################

Denk er aan dat het doorsturen van de wedstrijdformulieren via E-mail voor jullie eigen risico is.

Houd in ieder geval het verzonden mail in je MailBox. ( Voor de leken, in verzonden Items staat altijd de verzonden kopie. Dus deze laten staan !! )

Zodat, als er iets fout gaat op de INTERNET Snelweg, dat jullie altijd een bewijs hebben!

Vertrouw hierop en het werkt voor mij ook wat sneller.

#########################

 

Gelieve nieuwe data NAW gegevens, E-Mail-Adressen, Tel-Nr's, Etc. doortegeven  aan de wedstrijdleider zodat ik de Data Base UpToDate kan houden.

Denk aan de datum dat de bij de bond bent gekomen!!!

Anders kunnen we niet zien wie er een jubilaris is!

#########################

 

Adres Nieuwe wedstrijdblokken :

Speerstra Kasteel Rivierenstraat 6

Tel : 0614382775

Even van te voren bellen A.U.B.